Verbeter de kwaliteit van het water in uw zwembad met magnesium producten. Aquadolphin heeft producten die speciaal zijn ontworpen om de pH-waarde en het magnesiumgehalte in uw zwembadwater te optimaliseren, waardoor uw zwembadwater helder en comfortabel is voor uw huid en ogen.

De Mini Magnesium elektrolyse voor Jacuzzi, Spa en Hottub.
De Mini Magnesium- Elektrolyse, is een betaalbaar elektrolyse apparaat, voor Jacuzzi, Spa en Hottube. Het elektrolyse apparaat is eenvoudig aan te brengen zonder wijzigingen van uw installatie. Door gebruik te maken van de Mg-elektrolyse zijn chloor tabletten niet meer nodig.

EVO Basic MG Magnesium elektrolyse
De EVO Basic- MG is een compact Magnesium elektrolyse apparaat wat werkt tussen de 3-5 gram Magnesium/liter. Het apparaat is geschikt voor alle type zwembaden, inbouw of opbouw tot (120 m3). De EVO Basic MG is eventueel uit te breiden met een Ph pomp,Redox sensor en temperatuur meting.

EVO Basic Zout elektrolyse systeem
De EVO Basic is een compact mild zoutelektrolyse apparaat wat werkt tussen de 3-5 gram zout /liter. Het apparaat is geschikt voor alle type zwembaden, inbouw of opbouw tot (120 m3). Alle EVO Basic modellen zijn eventueel uit te breiden met een Ph pomp,Redox sensor en temperatuur meting.

N-BS ZOUT Electrolyse systeem
N-BS salt is een klein en betaalbaar zout elektrolyse apparaat wat werkt met een zoutgehalte van 3-5 gram zout / liter en is geschikt voor alle type zwembaden inbouw of opbouw tot (120 m3). Is eenvoudig in te bouwen in uw bestaande zwembadinstallatie. De productie is handmatig % in te stellen en...

PRO 50-70-100-150 gram Electrolyse Systemen
De professionele serie elektrolyse apparaten PRO voor alle type zwembaden vanaf 100 m3 tot 350 m3. Het elektrolyse apparaat is voorzien van een uitgebreid menu en Timer functie voor het eventueel kunnen schakelen van een zwembadpomp of verlichting.

Magnesium mineraal voor elektrolyse
Deze 20 kg zak met magnesium mineraal is speciaal gemaakt voor het verbeteren van de waterkwaliteit in. Het helpt bij het optimaliseren van de pH-waarde en het magnesiumgehalte, waardoor het water helderder en comfortabeler is voor de huid en ogen.

Interesse in Magnesium oplossingen?

Ontdek Aquadolphin. Zij leveren Magnesium elektrolyse aan bedrijven én particulieren.