Verbeter uw zwembadwater met Aquadolphin's magnesium producten voor helder en comfortabel water.

De Mini Magnesium elektrolyse voor Jacuzzi, Spa en Hottub.
De Mini Magnesium-Elektrolyse is een betaalbaar en eenvoudig aan te brengen apparaat voor Jacuzzi's, Spa's en Hottubs. Het vervangt de noodzaak van chloor tabletten door gebruik te maken van Mg-elektrolyse, zonder dat er wijzigingen aan uw installatie nodig zijn.

EVO Basic MG Magnesium elektrolyse
De EVO Basic-MG is een compact en geschikt Magnesium elektrolyse apparaat voor alle soorten zwembaden (inbouw of opbouw) tot 120 m3. Het apparaat werkt tussen 3-5 gram Magnesium per liter en kan worden uitgebreid met een Ph-pomp, Redox-sensor en temperatuurmeting.

EVO Basic Zout elektrolyse systeem
De EVO Basic is een compact zoutelektrolyse apparaat dat werkt tussen 3-5 gram zout per liter en geschikt is voor alle soorten zwembaden (inbouw of opbouw) tot 120 m3. Alle EVO Basic-modellen kunnen worden uitgebreid met een Ph-pomp, Redox-sensor en temperatuurmeting.

N-BS ZOUT Electrolyse systeem
N-BS salt is een betaalbaar zoutelektrolyse apparaat dat werkt met een zoutgehalte van 3-5 gram zout per liter en geschikt is voor alle soorten zwembaden (inbouw of opbouw) tot 120 m3. Het apparaat kan eenvoudig worden ingebouwd in uw bestaande zwembadinstallatie en de productie kan handmatig worden ingesteld.

PRO 50-70-100-150 gram Electrolyse Systemen
De professionele serie elektrolyse-apparaten PRO is geschikt voor alle soorten zwembaden vanaf 100 m3 tot 350 m3. Het apparaat heeft een uitgebreid menu en een timerfunctie waarmee de zwembadpomp of verlichting eventueel kan worden geschakeld.

Magnesium mineraal voor elektrolyse
Deze 20 kg magnesiummineraalzak is speciaal ontworpen om de waterkwaliteit te verbeteren en helpt bij het optimaliseren van de pH-waarde en het magnesiumgehalte. Hierdoor wordt het water helderder en comfortabeler voor de huid en ogen.

Interesse in Magnesium oplossingen?

Ontdek Aquadolphin. Zij leveren Magnesium elektrolyse aan bedrijven én particulieren.